Gamleby Screen AB

BANDEROLLER

Vi erbjuder banderoller enligt dina önskemål

Kundanpassade banderoller till dig och ditt företag

Vi på Gamleby Screen erbjuder en modern maskinpark för tillverkning av banderoller. Vi erbjuder produkten enkel eller dubbelsidig, i valfri storlek, med eller utan svetsade öljetter eller sydda kanaler. 

Banderoller för ditt behov

Redan på 1970-talet startade vi produktionen av banderoller, och var ett av de första tryckerierna på den svenska marknaden. Sedan dess har vi utvecklat produktionen, och är idag ett av de främsta tryckerierna, i branschen. Vi screentrycker våra banderoller med senaste teknik, för bästa kvalité till bra priser. Vi använder material och färger som är anpassade för att ge våra kunder en banderoll som fungerar i alla miljöer. Från 1-färgs till 4-färgs, enkelsidiga eller dubbelsidiga, med svetsade öljetter eller sydda kanaler, ja hos oss ska Ni som kund, kunna känna Er säkra på att vi gör allt för att Ni ska få en banderoll som fungerar, och i rätt tid.

Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert.

Stor maskinpark - Till era skyltar

Vi erbjuder en modern och stor maskinpark till ert förfogande. Vi producerar dagligen produkter till små som stora globala företag världen över. Vare sig din förfrågan är liten eller stor kan vi trycka effektivt tusentals produkter per dag.

Banderoller anpassade för dina behov

Varför du skall använda banderoller

Banderoller är flexibla och användbara verktyg för företagets marknadsföring och reklam. Här är några fördelar med att använda banderoller för företag:

  1. Stor synlighet: Banderoller kan vara i stora storlekar och har en hög synlighet på grund av sin placering och färgglada design. De kan fästas på strategiska platser som byggnader, fasader, staket, väggar eller inomhusutrymmen för att locka uppmärksamhet från förbipasserande och potentiella kunder. Den stora synligheten gör det möjligt att kommunicera ditt budskap till en bred publik.

  2. Flexibilitet och enkel installation: Banderoller kan vara lätta att transportera och installera. De är flexibla och kan enkelt rullas upp och ner för att användas vid olika tillfällen eller platser. Det gör det möjligt att använda dem vid olika evenemang, mässor eller företagsaktiviteter. Installationen kan vara snabb och enkel med hjälp av rep, krokar, öljetter eller buntband.

  3. Kostnadseffektivitet: Banderoller är ofta en kostnadseffektiv marknadsföringslösning jämfört med mer permanenta skyltar eller annonser. De kan tillverkas till låg kostnad och erbjuder en långvarig användning. Beroende på materialet kan de vara väderbeständiga och tåla utomhusförhållanden, vilket minskar behovet av regelbundna utbyten eller underhåll.

  4. Anpassningsbarhet: Banderoller kan anpassas efter företagets specifika behov och önskemål. Du kan välja olika storlekar, material, färger och tryckalternativ för att skapa en unik design som matchar ditt varumärke och budskap. Det ger dig flexibilitet att anpassa banderollen till olika kampanjer eller evenemang.

  5. Portabilitet: Banderoller är lätta att transportera och kan användas på olika platser och evenemang. Du kan enkelt ta med dig banderollerna till mässor, utställningar, företagsevenemang eller andra platser där du vill marknadsföra ditt företag. Det ger dig möjlighet att nå ut till en ny publik och öka varumärkesmedvetenheten på olika platser.

Sammanfattningsvis erbjuder banderoller en stor synlighet, flexibilitet, kostnadseffektivitet, anpassningsbarhet och portabilitet för företagsmarknadsföring. Genom att använda banderoller kan företag dra nytta av att nå en bred publik, kommunicera sina budskap effektivt och öka medvetenheten om sitt varumärke.

Banderoller till industri, byggföretag och installationsföretag

Banderoller kan vara en användbar marknadsförings- och reklamlösning för företag inom industri, byggföretag och installationsföretag. Här är några fördelar med att använda banderoller inom dessa branscher:

  1. Exponering på arbetsplatser: Inom industri, byggföretag och installationsföretag utförs ofta arbete på olika platser och projekt. Att placera banderoller på arbetsplatserna kan öka företagets exponering och uppmärksamhet från förbipasserande, kunder och potentiella kunder. Det kan fungera som en visuell påminnelse om företagets närvaro och tjänster.

  2. Kommunikation av budskap och tjänster: Banderoller ger möjlighet att tydligt kommunicera företagets budskap, tjänster och erbjudanden. Du kan använda banderollen för att visa företagets logotyp, kontaktinformation, specifika projekt, kampanjer eller andra viktiga meddelanden. Det hjälper till att informera och locka intresse från potentiella kunder och partners.

  3. Varumärkesbyggande och professionalitet: Genom att använda banderoller med företagets logotyp, färger och visuell identitet kan du förstärka varumärkesbyggandet och skapa en enhetlig och professionell image för ditt företag. Det kan bidra till att skapa förtroende och differentiera dig från konkurrenterna inom branschen.

  4. Projektmarknadsföring: Inom bygg- och installationsbranschen är projektbaserad marknadsföring viktig. Banderoller kan användas för att marknadsföra specifika projekt eller framgångshistorier. Du kan visa bilder, projektinformation och nöjda kundcitat på banderollen för att visa upp företagets expertis och erfarenhet.

  5. Mobilitet och enkel installation: Banderoller är lätta att transportera och enkla att installera på olika platser och projekt. De kan enkelt rullas upp och ner och kräver minimalt med utrymme för transport. Installationen kan göras med hjälp av rep, krokar eller öljetter, vilket gör det enkelt att fästa dem på staket, byggnader eller andra lämpliga ytor.

Sammanfattningsvis kan banderoller vara en effektiv marknadsförings- och reklamlösning för företag inom industri, byggföretag och installationsföretag. Genom att använda banderoller kan du öka företagets exponering, kommunicera ditt budskap, bygga varumärke och marknadsföra specifika projekt. Banderoller ger flexibilitet och enkelhet i användningen på olika platser och projekt inom dessa branscher.

Redo att ta kontakt?

Rulla till toppen