Gamleby Screen AB

FASADSKYLTAR

Vi erbjuder fasadskyltar i alla storlekar

Tryckta fasadskyltar till alla användningsområden

Vi på Gamleby Screen erbjuder en modern maskinpark för allt inom digitaltryck och screentryck av fasadskyltar i plast och aluminium. Vi hanterar mindre fasadskyltar till stora upp till fyra meter i bredd och höjd.

Tryckta fasadskyltar

Vi på Gamleby Screen trycker både enkelsidiga och dubbelsidiga fasadskyltar till industriföretag, installationsföretag och kommersiellt bruk. Screentryck erbjuder fördelen med att kunna erbjuda stora volymer till kostnadseffektiva priser. Men vi tar även hand om mindre kvantiteter och volymer. 

Produkten har hög kvalité och klarar utomhusbruk tack vare uv-lack. Produkten kan fås med valfria hål.

Kontakta oss redan idag för ditt behov så tar vi fram den bästa lösningen för dig.

Stor maskinpark - Till era skyltar

Vi erbjuder en modern och stor maskinpark till ert förfogande. Vi producerar dagligen produkter till små som stora globala företag världen över. Vare sig din förfrågan är liten eller stor kan vi trycka effektivt tusentals produkter per dag.

Skyltar anpassade för dina behov

Fördelen med en fasadskylt

En fasadskylt är en skylt som monteras på en byggnadsfasad eller vägg och har flera fördelar. Här är några fördelar med att använda en fasadskylt:

  1. Synlighet och marknadsföring: En fasadskylt är en effektiv marknadsföringskanal som gör det möjligt att synas och kommunicera med en stor publik. Genom att placera skylten på en framträdande plats på fasaden kan du öka exponeringen för ditt företagsnamn, logotyp, budskap och erbjudanden. Det kan locka förbipasserande att uppmärksamma din verksamhet och locka nya kunder.

  2. Varumärkesidentitet och igenkännande: En fasadskylt ger möjlighet att förstärka ditt företags varumärkesidentitet och skapa igenkännande. Genom att använda företagets logotyp, färger och typsnitt på skylten kan du bygga upp en stark och enhetlig visuell identitet. Det hjälper till att skapa ett starkt intryck och differentiera ditt företag från konkurrenterna.

  3. Lokalisering och vägledning: En tydlig och lättläst fasadskylt gör det enkelt för kunder och besökare att hitta din verksamhet och navigera till rätt plats. Det kan innehålla företagets namn, adress och eventuellt pilsymboler för att visa vägen till entrén. Detta är särskilt användbart om din verksamhet är belägen i ett område med flera byggnader eller områden.

  4. Professionalitet och trovärdighet: En välgjord fasadskylt ger ett intryck av professionalitet och trovärdighet för ditt företag. Det visar att du är etablerad och seriös i din verksamhet. En snygg och välgjord skylt kan också bidra till att bygga förtroende hos potentiella kunder och ge intrycket av att du erbjuder högkvalitativa produkter eller tjänster.

  5. Långsiktig investering: En fasadskylt är en investering som kan ge avkastning under lång tid. En väl underhållen och hållbar skylt kan vara i bruk under många år och fortsätta att marknadsföra ditt företag. Det är en kostnadseffektiv marknadsföringsmetod jämfört med andra reklamalternativ som kan kräva kontinuerliga kostnader eller underhåll.

Sammanfattningsvis ger en fasadskylt synlighet, marknadsföring, varumärkesidentitet, lokalisering, professionalitet och långsiktig investering. Det är ett kraftfullt verktyg för att dra uppmärksamhet till din verksamhet och kommunicera med din målgrupp på ett effektivt sätt.

Fasadskyltar till industri, installation & kommersiellt bruk

Fasadskyltar spelar en viktig roll inom industri, installation och kommersiellt bruk. Här är några fördelar med fasadskyltar i dessa sammanhang:

  1. Synlighet och marknadsföring: En fasadskylt på en industri- eller installationsbyggnad kan öka synligheten för företaget och locka potentiella kunder. Det kan fungera som ett kraftfullt marknadsföringsverktyg genom att visa företagets namn, logotyp, produkter eller tjänster. Det kan också kommunicera viktiga budskap eller erbjudanden för att locka intresse och generera affärsmöjligheter.

  2. Varumärkesbyggande: En väl utformad fasadskylt kan bidra till att bygga upp företagets varumärkesidentitet och skapa igenkännande. Genom att använda företagets logotyp, färger och typsnitt på skylten kan du förstärka ditt varumärkes visuella identitet och differentiera dig från konkurrenterna. Detta kan öka förtroendet och lojaliteten hos befintliga och potentiella kunder.

  3. Lokalisering och identifiering: Inom industri och installation är det ofta viktigt att tydligt markera och identifiera företagets plats. En fasadskylt kan fungera som en visuell guide för att hjälpa besökare och kunder att hitta rätt byggnad eller anläggning. Det kan innehålla företagets namn, logotyp, nummer eller annan identifieringsinformation för att underlätta lokaliseringen.

  4. Professionalitet och trovärdighet: En välgjord fasadskylt ger intrycket av professionalitet och trovärdighet för företaget. Det visar att företaget är etablerat och engagerat i sin verksamhet. En snygg och professionell skylt kan ge ett positivt intryck och bygga förtroende hos kunder och affärspartners.

  5. Långsiktig investering: En fasadskylt är en långsiktig investering eftersom den kan vara i bruk under lång tid. Genom att välja kvalitetsmaterial och hållbara tryckmetoder kan skylten stå emot väderförhållanden och vara synlig och läsbar under många år. Detta gör fasadskylten till en kostnadseffektiv reklamlösning jämfört med tillfälliga eller periodiska marknadsföringsalternativ.

Genom att använda fasadskyltar inom industri, installation och kommersiellt bruk kan företag dra nytta av ökad synlighet, marknadsföring, varumärkesbyggande, lokalisering, professionalitet och långsiktig investering. Det är viktigt att anpassa skylten efter företagets behov, målgrupp och visuella identitet för att maximera dess effektivitet och resultat.

Redo att ta kontakt?

Rulla till toppen