Gamleby Screen AB

TRYCKTA ALUMINIUMSKYLTAR

Vi erbjuder screentryckta aluminiumskyltar

Tryckta aluminiumskyltar till alla användningsområden

Vi på Gamleby Screen erbjuder en modern maskinpark för allt inom digitaltryck och screentryck av skyltar på aluminiummaterial. Vi hanterar aluminiumskyltar i små format och upp till fyra meter i bredd och höjd.

Sceentryckta aluminiumskyltar

Vi på Gamleby Screen trycker både enkelsidiga och dubbelsidiga aluminiumskyltar till industriföretag, installationsföretag och kommersiellt bruk. Screentryck erbjuder fördelen med att kunna erbjuda stora volymer till kostnadseffektiva priser. Men vi tar även hand om mindre kvantiteter och volymer. 

Produkten har hög kvalité och klarar utomhusbruk tack vare uv-lack. Produkten kan fås med och utan hål samt med och utan 3M-tejp. 

Storleksmässigt hanterar vi alltid ifrån små installationsskyltar till stora skyltar för information och fasadmontering (4-5 meter i storlek).

Kontakta oss redan idag för ditt behov så tar vi fram den bästa lösningen för dig.

Stor maskinpark - Till era skyltar

Vi erbjuder en modern och stor maskinpark till ert förfogande. Vi producerar dagligen produkter till små som stora globala företag världen över. Vare sig din förfrågan är liten eller stor kan vi trycka effektivt tusentals produkter per dag.

Skyltar anpassade för dina behov

Fördelen med screentryckta aluminiumskyltar

Vi erbjuder aluminiumskyltar i olika format för industri, installation och kommersiellt bruk. Aluminiumskyltar har flera fördelar som gör dem lämpliga för dessa användningsområden. Här är några fördelar med aluminiumskyltar:

  1. Hållbarhet: Aluminium är ett robust och hållbart material som kan stå emot tuffa miljöer och påfrestningar. Det är korrosionsbeständigt och kan användas både inomhus och utomhus utan att försämras över tid. Aluminiumskyltar är motståndskraftiga mot väderförhållanden, UV-strålning och kemikalier, vilket gör dem idealiska för industriella och kommersiella applikationer.

  2. Lättviktighet: Trots sin styrka är aluminium ett lättviktigt material, vilket gör det enkelt att hantera och installera aluminiumskyltar. Denna egenskap är fördelaktig särskilt vid större format, eftersom det underlättar transport och montering på olika platser.

  3. Anpassningsbarhet: Aluminiumskyltar kan tillverkas i olika former, storlekar och tjocklekar för att passa olika installationer och applikationer. De kan skäras eller bockas enligt specifika krav och kan också få olika ytskikt eller tryck för att möta önskad estetik eller funktionalitet.

  4. Professionell estetik: Aluminiumskyltar har en professionell och modern estetik som kan passa väl in i industriella, installations- och kommersiella miljöer. De ger ett stilrent utseende och kan skapa en varaktig och pålitlig image för företag och organisationer.

  5. Lång livslängd: Aluminiumskyltar har en lång livslängd och kan behålla sin kvalitet och estetik under lång tid. De är tåliga mot slitage, blekning och sprickbildning, vilket gör dem till en kostnadseffektiv investering på lång sikt.

Genom att erbjuda aluminiumskyltar i både små och stora format kan vi möta behoven inom industri, installation och kommersiellt bruk. Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert via någon knapparna i höger hörn.

Aluminiumskyltar till industri, installation & kommersiellt bruk

Aluminiumskyltar är lämpliga för industri, installation och kommersiellt bruk. Aluminiumskyltar har många fördelar och kan vara ett utmärkt val för olika applikationer inom dessa områden. Här är några skäl till varför aluminiumskyltar är populära och passande:

  1. Hållbarhet: Aluminium är ett hållbart och långvarigt material. Det är korrosionsbeständigt och kan tåla extrema väderförhållanden, temperaturförändringar och kemikalier. Det gör aluminiumskyltar lämpliga för både inomhus- och utomhusbruk i industriella och kommersiella miljöer där de kan utsättas för påfrestningar.

  2. Styrka och stabilitet: Aluminium är ett starkt och robust material som ger stabilitet och hållbarhet åt skyltarna. Det kan motstå mekanisk påverkan, stötar och deformation, vilket gör aluminiumskyltar lämpliga för användning i industriella och installationsmiljöer där de kan vara utsatta för fysiska påfrestningar.

  3. Anpassningsbarhet: Aluminiumskyltar kan enkelt anpassas efter specifika behov och önskemål. De kan skäras eller bockas i olika former och storlekar för att passa olika installationer och ytor. Aluminiumskyltar kan också få olika ytskikt, tryck eller infällda texter och symboler för att möta specifika designkrav och budskap.

  4. Professionalitet och estetik: Aluminiumskyltar ger en professionell och modern estetik. De har en ren och elegant look som passar bra inom industri, installation och kommersiellt bruk. Aluminiumskyltar ger ett förstklassigt intryck och kan bidra till att förstärka företagets eller varumärkets image.

  5. Lång livslängd och underhållsfrihet: Aluminiumskyltar har en lång livslängd och kräver minimalt underhåll. De är motståndskraftiga mot blekning, sprickbildning och rost, vilket innebär att de kan behålla sin kvalitet och estetik under lång tid. Detta gör aluminiumskyltar kostnadseffektiva på lång sikt.

Redo att ta kontakt?

Rulla till toppen