Gamleby Screen AB

ROSTFRIA SKYLTAR

Vi erbjuder rostfria skyltar i syrafast material

Rostfria syrafasta skyltar till alla användningsområden

Vi på Gamleby Screen erbjuder en modern maskinpark för att skära och gravera rostfria syrafasta skyltar. Vi hanterar rostfria skyltar i små som stora format.

Rostfria syrafasta skyltar

Vi på Gamleby Screen producerar kundanpassade rostfria syrafasta skyltar till industriföretag, installationsföretag och kommersiellt bruk. Tack vare att vi både skär ut materialet och graverar har du som kund möjlighet att få skylten i exakta mått, med exakta hål och både texter, symboler och bilder på skylten. 

Vi levererar produkten snabbt inom 1-2 arbetsdagar. 

Produkten har hög kvalité och tål de allra tuffaste och skitigaste miljöerna.  Produkten kan fås med och utan hål samt med och utan 3M-tejp.  Kontakta oss redan idag för ditt behov så tar vi fram den bästa lösningen för dig.

Stor maskinpark - Till era skyltar

Vi erbjuder en modern och stor maskinpark till ert förfogande. Vi producerar dagligen produkter till små som stora globala företag världen över. Vare sig din förfrågan är liten eller stor kan vi trycka effektivt tusentals produkter per dag.

Skyltar anpassade för dina behov

Fördelen med rostfria skyltar

Rostfria syrafasta skyltar erbjuder flera fördelar jämfört med andra materialval. Här är några fördelar med rostfria syrafasta skyltar:

  1. Korrosionsbeständighet: Rostfritt stål är känt för sin höga korrosionsbeständighet. Det är motståndskraftigt mot rost, korrosion och oxidationsreaktioner som kan förekomma på grund av fukt, väderförhållanden eller kemikalier. Detta gör rostfria syrafasta skyltar idealiska för användning både inomhus och utomhus, även i tuffa miljöer där skyltarna kan vara utsatta för extrema förhållanden.

  2. Lång livslängd: På grund av sin korrosionsbeständighet och hållbarhet har rostfria syrafasta skyltar en lång livslängd. De behåller sin estetiska och funktionella kvalitet under lång tid utan att deformeras, blekas eller behöva bytas ut regelbundet. Detta gör dem till ett kostnadseffektivt alternativ på lång sikt.

  3. Estetiskt tilltalande: Rostfria syrafasta skyltar ger en elegant och professionell utseende. Det blanka och rena utseendet hos rostfritt stål ger en tidlös estetik som passar bra i olika typer av miljöer, oavsett om det är industriella, kommersiella eller offentliga platser. De ger också en tydlig och lättläst visuell presentation av informationen.

  4. Väderbeständighet: Rostfria syrafasta skyltar kan tåla extremt väder, inklusive höga temperaturer, fuktighet, regn och snö. De behåller sin kvalitet och läsbarhet även under påverkan av väderförhållanden och behöver inte skyddas eller underhållas på samma sätt som andra material.

  5. Hög motståndskraft: Rostfria syrafasta skyltar är också motståndskraftiga mot repor, stötar och slitage. De kan hantera påfrestningar som kan uppstå genom daglig användning, rengöring eller hantering utan att förlora sin integritet eller funktionalitet. Detta gör dem särskilt lämpliga för områden med hög trafik eller där skyltarna kan vara utsatta för fysiskt slitage.

Sammanfattningsvis erbjuder rostfria syrafasta skyltar hög korrosionsbeständighet, lång livslängd, estetisk tilltalande utseende, väderbeständighet och hög motståndskraft. Dessa egenskaper gör dem till ett pålitligt och hållbart alternativ för skyltning i olika miljöer, inklusive industri, installation och kommersiellt bruk.

Rostfria skyltar till industri, installation & kommersiellt bruk

Rostfria skyltar används ofta inom industri, installation och kommersiellt bruk på grund av deras hållbarhet, motståndskraft och estetiska egenskaper. Här är några fördelar med rostfria skyltar i dessa sammanhang:

  1. Hållbarhet: Rostfria skyltar är kända för sin hållbarhet och långa livslängd. De kan motstå påfrestningar som kan uppstå i industriella och kommersiella miljöer, inklusive fysiskt slitage, kemikalier och extrema temperaturer. De behåller sin kvalitet och funktion över tid och kräver minimalt underhåll.

  2. Korrosionsbeständighet: Rostfritt stål är naturligt korrosionsbeständigt och tål exponering för fukt, vatten och kemikalier utan att rosta eller korrodera. Detta är särskilt viktigt i industriella och installationsmiljöer där skyltar kan vara utsatta för fuktighet eller aggressiva substanser.

  3. Estetiskt tilltalande: Rostfria skyltar ger en professionell och stilren look. Det blanka och rena utseendet hos rostfritt stål ger en tidlös estetik som passar bra i olika typer av industriella och kommersiella inställningar. De ger en tydlig och lättläst visuell presentation av informationen och kan anpassas med olika tryck- eller graveringsmetoder.

  4. Mångsidighet: Rostfria skyltar kan anpassas efter behoven och kraven i olika industrier och installationer. De kan tillverkas i olika former, storlekar och tjocklekar för att passa olika applikationer. Dessutom kan de bearbetas och graveras för att inkludera specifik information, logotyper, instruktioner och varningar enligt behov.

  5. Säkerhet och överensstämmelse: Rostfria skyltar kan användas för att markera farliga områden, ge säkerhetsinstruktioner och kommunicera viktiga uppgifter inom industrin och installationer. De kan uppfylla säkerhetsstandarder och regler, vilket bidrar till att skapa en säker arbetsmiljö och säkerställa att företaget eller anläggningen är i överensstämmelse med relevanta krav.

Sammanfattningsvis erbjuder rostfria skyltar till industri, installation och kommersiellt bruk hållbarhet, korrosionsbeständighet, estetisk tilltalande utseende, mångsidighet och säkerhetsfunktioner. De är ett pålitligt val för att kommunicera viktig information och upprätthålla en professionell image i dessa sammanhang.

Redo att ta kontakt?

Rulla till toppen