Gamleby Screen AB

OM OSS

+50 års erfarenhet till ert förfogande

50 år av produktion och fina resultat

Gamleby Screen har producerat produkter till slutkunder och samarbetspartners över hela Europa. Vi ser på framtiden som ljus!

Kvalité

Under hela 1990-talet har vi jobbat med att ta det hantverksbaserade screen-trycket in i den IT-baserade omvärlden. Vi kunde leverera de bästa trycksakerna i rätt tid redan från början. Så det gällde att ta vara på det bästa från det gamla hantverket och för in det bästa från den nya IT-världen. Nu vet vi inte bara att vi kan, nu vi vet också varför vi fortfarande är bäst! 

Kompetens

Alla inom Gamleby Screen jobbar efter individuella kompetensutvecklingsplaner. Vi ska kunna material, veta hur raklar, duk, schablon och färg samverkar i olika situationer. Då den digitala kommunikationen är förutsättningen för informationsutbytet med våra kunder ska vi alla kunna en hel del även om detta. Vi gillar helt enkelt att lära oss nya grejer. Vi är duktiga i ett hantverk som funnits i över tusen år. Vi kan utnyttja den absolut senaste tekniken. Vi tänker ut nya lösningar. Vi har kul med våra kunder! Våra kunder litar på oss. 

Stolthet

Samarbetet med våra kunder ställer krav på vår förmåga. Sedan många år har vi de stora kundernas förtroenden att hitta kul och nya lösningar för stora exponeringar. Vi har de riktiga inköpskanalerna, det stora kontaktnätet, den rätta logistiken, den riktiga utrustningen, de rätta materialen och färgerna och fortfarande kvar den där inställningen att vi kan ett hantverk. Det är vi stolta över.

Rationell kreativitet

Vi rationaliserar och/eller förbättrar hela tiden vår egen produktion. Under de senaste åren har vi investerat i nya datorer, större lokaler, ny schablontillverkning, automatisk tvättutrustning, m.m. 

Miljö

Gamleby Screen har haft en medveten miljöpolicy under de senaste 20 åren. Det gäller inte bara vår egen arbetsmiljö ( som blivit mycket bra i ljusa, utbyggda lokaler ) utan även vår roll i samhället. Gamleby Screens miljöpolicy är förankrat i ett större perspektiv och ryms inom ett ekologiskt hållbart framtida samhälle. Vår helt nya inkapslade ramtvätt har reducerat mängden lösningsmedel som behöver användas. Vi byggde dessutom till en återvinningsanläggning som reducerade spillet till en tiondel av vad det varit förut. Spillet tas nu hand om av ett certifierat destruktionsföretag och ingenting går ens till den kommunala vattentäkten.

Nya ägare 2023

Efter att Anders efter 40-år bakom rodret klivit av och tagit en välförkänt pension har nya ägare klivit in i bilden. Med ett nytt digitaliserat tänk, korta ledtider och anknytningar inom installation och industribranschen hoppas screentrycket få leva kvar till större volymer och bredda våra portföljer åt båda håll. Kommande år kommer bli spännande och kommer sätta Gamleby på kartan.

Redo att ta kontakt?

Rulla till toppen