Gamleby Screen AB

VEPOR

Vi erbjuder vepor enligt dina önskemål

Kundanpassade vepor till dig och ditt företag

Vi på Gamleby Screen erbjuder en modern maskinpark för tillverkning av vepor. Vi erbjuder produkten enkel eller dubbelsidig, i valfri storlek.

Vepor för ditt behov

Vi på Gamleby Screen har möjlighet att trycka små som stora vepor och i stora upplagor till bra priser. Materialvalen är exempelvis: papper, plast och liknande, för användning till ”rollups”, displaysystem m.m. Kan fås både enkel eller dubbelsidiga, i 1-färg och fler-färg, screentryckta eller digitalt producerade, allt för bästa ekonomi beroende på upplaga och format. 

Kontakta oss redan idag så tar vi fram den bästa lösningen för dig och ditt företag.

Stor maskinpark - Till era skyltar

Vi erbjuder en modern och stor maskinpark till ert förfogande. Vi producerar dagligen produkter till små som stora globala företag världen över. Vare sig din förfrågan är liten eller stor kan vi trycka effektivt tusentals produkter per dag.

Vepor anpassade för dina behov

Varför du skall använda vepor

Fördelarna med att använda vepor inkluderar:

 1. Synlighet och uppmärksamhet: Vepor är vanligtvis stora och färgglada, vilket gör dem synliga och fångar uppmärksamheten hos förbipasserande. De kan placeras på strategiska platser och bidrar till att skapa medvetenhet om ditt varumärke, evenemang eller budskap.

 2. Varumärkesexponering: Genom att placera ditt företagsnamn, logotyp eller slogans på vepor kan du öka varumärkesexponeringen. Vepor kan placeras vid företagslokaler, events, mässor eller andra publika platser där de syns av en stor publik och hjälper till att skapa varumärkesigenkänning.

 3. Flexibilitet i placering: Vepor kan placeras på olika platser och ytor, både inomhus och utomhus. De kan hängas upp på byggnader, staket, flaggstänger eller monteras på skyltar eller stativ. Det ger dig flexibilitet att synas på olika platser och nå olika målgrupper.

 4. Budgetvänligt: Jämfört med andra former av marknadsföring och reklam är vepor oftast en kostnadseffektiv lösning. De kan produceras till låga kostnader och kan återanvändas vid olika tillfällen. Det gör dem till ett bra alternativ för företag med begränsade budgetar eller för kortvariga evenemang.

 5. Hållbarhet och tålighet: Vepor kan vara tillverkade av tåliga material som tål väderförhållanden och UV-strålning. Det gör dem lämpliga för utomhusbruk och långvarig exponering. De kan vara vattentåliga och motståndskraftiga mot blekning, vilket gör dem lämpliga för olika väderförhållanden.

 6. Anpassningsbara och kreativa möjligheter: Vepor kan anpassas efter dina specifika behov och designpreferenser. Du kan välja olika färger, storlekar, former och tryckdesigner för att skapa en unik och iögonfallande vepa. Det ger dig möjlighet att vara kreativ och kommunicera ditt budskap på ett effektivt sätt.

Sammanfattningsvis erbjuder vepor en kombination av synlighet, varumärkesexponering, flexibilitet, kostnadseffektivitet, hållbarhet och anpassningsmöjligheter. Genom att använda vepor kan du marknadsföra ditt företag, evenemang eller budskap på ett iögonfallande sätt och nå ut till en bred publik.

Vepor till industri, byggföretag och installationsföretag

Vepor kan vara särskilt fördelaktiga för industri-, bygg- och installationsföretag av flera skäl:

 1. Synlighet på arbetsplatser: Inom dessa branscher är det vanligt att ha stora arbetsplatser och byggarbetsplatser. Genom att placera vepor på dessa platser kan du öka synligheten för ditt företag och skapa medvetenhet om dina tjänster bland arbetarna, besökarna och förbipasserande.

 2. Varumärkesexponering: Vepor ger dig möjlighet att marknadsföra ditt företags varumärke och skapa igenkänning. Genom att trycka ditt företagsnamn, logotyp och kontaktinformation på veporna kan du kommunicera med både nuvarande och potentiella kunder.

 3. Kommunikation av budskap: Vepor kan användas för att kommunicera viktig information, som t.ex. företagsmotto, tjänster, erbjudanden eller säkerhetsmeddelanden. De kan fungera som en effektiv kanal för att nå ut till personalen, besökare och allmänheten med ditt budskap.

 4. Riktad marknadsföring: Genom att placera vepor på specifika arbetsplatser eller byggprojekt kan du rikta din marknadsföring mot en specifik målgrupp. Du kan använda vepor för att visa upp dina specialiserade tjänster eller produkter och locka potentiella kunder inom dessa branscher.

 5. Hållbarhet och väderbeständighet: Vepor kan vara tillverkade av tåliga och väderbeständiga material, vilket gör dem lämpliga för användning på arbetsplatser och utomhusmiljöer. De kan tåla vind, regn och UV-strålning utan att blekas eller skadas, vilket ger dem en längre livslängd.

 6. Mobilitet och flexibilitet: Vepor kan enkelt monteras och demonteras på olika platser och kan flyttas efter behov. Det ger dig möjlighet att marknadsföra ditt företag på olika arbetsplatser eller evenemang och nå en bredare publik.

Sammanfattningsvis kan vepor vara en effektiv marknadsföringslösning för industri-, bygg- och installationsföretag. De ger synlighet, varumärkesexponering och möjlighet att kommunicera budskap på arbetsplatser och byggprojekt. Vepor är också hållbara och tåliga för utomhusbruk samt erbjuder mobilitet och flexibilitet i deras användning.

Redo att ta kontakt?

Rulla till toppen