Gamleby Screen AB

TRYCKTA PLASTSKYLTAR

Vi erbjuder screentryckta plastskyltar

Tryckta plastskyltar till alla användningsområden

Vi på Gamleby Screen erbjuder en modern maskinpark för allt inom digitaltryck och screentryck av skyltar i plastmaterial. Vi hanterar plastskyltar i små format och upp till fyra meter i bredd och höjd.

Sceentryckta plastskyltar

Vi på Gamleby Screen trycker både enkelsidiga och dubbelsidiga plastskyltar till industriföretag, installationsföretag och kommersiellt bruk. Screentryck erbjuder fördelen med att kunna erbjuda stora volymer till kostnadseffektiva priser. Men vi tar även hand om mindre kvantiteter och volymer. 

Produkten har hög kvalité och klarar utomhusbruk tack vare uv-lack. Produkten kan fås med och utan hål samt med och utan 3M-tejp. 

Storleksmässigt hanterar vi alltid ifrån små installationsskyltar till stora skyltar för information och fasadmontering (4-5 meter i storlek).

Kontakta oss redan idag för ditt behov så tar vi fram den bästa lösningen för dig.

Stor maskinpark - Till era skyltar

Vi erbjuder en modern och stor maskinpark till ert förfogande. Vi producerar dagligen produkter till små som stora globala företag världen över. Vare sig din förfrågan är liten eller stor kan vi trycka effektivt tusentals produkter per dag.

Skyltar anpassade för dina behov

Fördelen med screentryckta plastskyltar

Screentryckta plastskyltar har flera fördelar jämfört med skyltar tillverkade av andra material eller tryckmetoder. Här är några fördelar med screentryckta plastskyltar:

  1. Hållbarhet: Screentryck på plast ger skyltar som är tåliga och väderbeständiga. Plastmaterial som polyvinylklorid (PVC) eller polykarbonat är kända för att vara motståndskraftiga mot fukt, korrosion och UV-strålning. Detta gör dem lämpliga för utomhusbruk där de kan stå emot olika väderförhållanden utan att blekna eller skadas.

  2. Flexibilitet i design: Screentryck ger stor flexibilitet när det gäller designmöjligheter. Det är möjligt att trycka komplexa mönster, detaljerade bilder, flera färger och olika textstilar på plastskyltar. Detta gör det möjligt att anpassa skyltarna efter specifika krav och skapa önskad estetik.

  3. Hög synlighet och tydlighet: Screentryck ger en skarp och tydlig bildkvalitet, vilket gör skyltarna synliga och lättlästa på avstånd. Detta är särskilt viktigt för trafikskyltar, vägskyltar och skyltar där snabb och korrekt information är nödvändig för att kommunicera med människor.

  4. Hållbarhet och lång livslängd: Plastskyltar som har screentryck är kända för sin hållbarhet och långa livslängd. De är motståndskraftiga mot repor, sprickor och blekning, vilket gör dem lämpliga för användning i olika miljöer under lång tid. Detta kan vara kostnadseffektivt på lång sikt, eftersom skyltarna inte behöver bytas ut eller repareras regelbundet.

  5. Kostnadseffektivitet: Screentryck är en relativt kostnadseffektiv tryckmetod för tillverkning av plastskyltar. Det är särskilt fördelaktigt vid produktion av stora kvantiteter eller skyltar med komplexa designelement. Genom att använda screentryck kan man uppnå hög kvalitet till överkomliga priser.

Det är viktigt att notera att screentryckta plastskyltar kanske inte är lämpliga för alla användningsområden. Till exempel kan de vara mindre lämpliga för inomhusbruk i vissa miljöer där det krävs andra material eller tryckmetoder. Vid val av skyltmaterial bör man alltid överväga de specifika kraven och förutsättningarna för det aktuella användningsområdet.

Plastskyltar till industri, installation & kommersiellt bruk

Plastskyltar har flera fördelar som gör dem lämpliga för användning inom dessa områden. Här är några fördelar med plastskyltar för industri, installation och kommersiellt bruk:

  1. Hållbarhet: Plastskyltar är kända för sin hållbarhet och motståndskraft mot olika påfrestningar. De kan klara av tuffa miljöer, kemikalier, fukt och UV-exponering utan att tappa kvalitet eller blekna. Detta gör dem idealiska för industriella och installationsmiljöer där skyltarna kan utsättas för olika påfrestningar.

  2. Tydlighet och synlighet: Plastskyltar kan tillverkas med skarpa och tydliga tryck som ger hög synlighet och läsbarhet. Det är viktigt att skyltar inom industri, installation och kommersiellt bruk är lättlästa och kan kommunicera viktig information eller instruktioner effektivt. Plastskyltar möjliggör användning av färgstarka tryck och kontraster för att förbättra tydligheten.

  3. Anpassningsbarhet: Plastskyltar kan anpassas efter specifika krav och behov inom industri, installation och kommersiellt bruk. De kan tillverkas i olika former, storlekar och tjocklekar för att passa olika installationer och applikationer. Dessutom kan de skräddarsys med tryckt text, symboler, logotyper eller bilder för att passa specifika användningsområden och budskap.

  4. Lättviktighet: Plastskyltar är generellt sett lätta jämfört med skyltar av andra material, vilket underlättar installation och hantering. Denna egenskap gör dem enklare att montera och placera på olika platser inom industri, installation och kommersiellt bruk.

  5. Kostnadseffektivitet: Plastskyltar erbjuder oftast en kostnadseffektiv lösning för skyltning inom industri, installation och kommersiellt bruk. De kan tillverkas till rimliga priser och erbjuder samtidigt hållbarhet och kvalitet, vilket gör dem ekonomiskt fördelaktiga för företag och organisationer.

Genom att erbjuda plastskyltar till industri, installation och kommersiellt bruk kan vi tillgodose alla tänkbara användningsområden. Kontakta oss redan idag för en offert.

Redo att ta kontakt?

Rulla till toppen