Gamleby Screen AB

KLISTERMÄRKEN

Vi erbjuder screentryckta klistermärken till konkurrenskraftiga priser

Tryckta klistermärken & dekaler till alla användningsområden

Vi på Gamleby Screen erbjuder en modern maskinpark för allt inom digitaltryck och screentryck av klistermärken och dekaler. Vi hanterar allt ifrån små dekaler i små serier till större klistermärken och stora volymer om flera hundra tusen dekaler.

Sceentryckta klistermärken

Vi på Gamleby Screen trycker både enkelsidiga och dubbelsidiga klistermärken och dekaler till industriföretag, installationsföretag och kommersiellt bruk. Screentryck erbjuder fördelen med att kunna erbjuda stora volymer till kostnadseffektiva priser. Men vi tar även hand om mindre kvantiteter och volymer. 

Produkten har hög kvalité och klarar utomhusbruk tack vare uv-lack. Produkten har ett starkt klister och häfta på baksidan.

Storleksmässigt hanterar vi alltid ifrån små dekaler och klistermärken till stora informationsdekaler.

Kontakta oss redan idag för ditt behov så tar vi fram den bästa lösningen för dig.

Stor maskinpark - Till era skyltar

Vi erbjuder en modern och stor maskinpark till ert förfogande. Vi producerar dagligen produkter till små som stora globala företag världen över. Vare sig din förfrågan är liten eller stor kan vi trycka effektivt tusentals produkter per dag.

Skyltar anpassade för dina behov

Fördelen med screentryckta klistermärken

Screentryckta klistermärken erbjuder flera fördelar och användningsområden. Här är några fördelar med att använda screentryckta klistermärken:

 1. Högkvalitativt tryck: Screentryck är en tryckmetod som ger högkvalitativa och detaljerade resultat. Det kan reproducera bilder, text och grafik med hög noggrannhet och färgprecision. Klistermärkena kommer att se professionella ut och vara attraktiva för ögat.

 2. Hållbarhet: Screentryckta klistermärken är vanligtvis mycket hållbara och tåliga. De kan vara väderbeständiga, UV-resistenta och tåla att vara utsatta för olika miljöförhållanden. Det gör dem lämpliga för både inomhus- och utomhusbruk. Klistermärkena kan behålla sin kvalitet och färgintensitet under lång tid.

 3. Mångsidighet: Screentryckta klistermärken kan användas på olika ytor och material. De kan fästas på glas, plast, metall, trä, papper och många andra ytor. Detta gör dem mångsidiga och passande för olika användningsområden och projekt.

 4. Anpassningsbara och unika: Med screentryck kan du anpassa klistermärkena efter dina specifika behov och önskemål. Du kan välja färger, storlekar, former och designelement som passar ditt varumärke eller budskap. Det ger dig möjlighet att skapa unika klistermärken som sticker ut och kommunicerar ditt budskap effektivt.

 5. Marknadsföring och varumärkesbyggande: Screentryckta klistermärken kan användas som ett kraftfullt marknadsföringsverktyg. De kan innehålla företagets logotyp, kontaktinformation, slogan eller andra varumärkesrelaterade element. Genom att dela ut eller sätta upp klistermärken på strategiska platser kan du öka medvetenheten om ditt varumärke och nå ut till en bred publik.

 6. Kostnadseffektivitet: Screentryck är en effektiv och kostnadseffektiv tryckmetod för klistermärken i större volymer. När du trycker klistermärken i bulk kan du dra nytta av kostnadsbesparingar per enhet. Det gör screentryckta klistermärken till ett ekonomiskt val för marknadsföring och reklam.

Sammanfattningsvis erbjuder screentryckta klistermärken högkvalitativt tryck, hållbarhet, mångsidighet, anpassningsbarhet, marknadsföringspotential och kostnadseffektivitet. De kan användas för att kommunicera budskap, marknadsföra varumärken och lägga till dekorativa element på olika ytor. Oavsett om det är för företagsevenemang, produktetiketter eller kampanjer kan screentryckta klistermärken vara en bra metod.

Dekaler till industri, installation & kommersiellt bruk

Dekaler är användbara verktyg för marknadsföring, identifiering och informationsspridning inom industri, installation och kommersiellt bruk. Här är några fördelar med att använda dekaler inom dessa områden:

 1. Varumärkesexponering: Dekaler med företagets logotyp och varumärkesinformation kan användas för att öka varumärkesexponeringen. Genom att placera dekalerna på fordon, utrustning, produkter eller andra ytor kan du sprida ditt varumärke och skapa medvetenhet hos kunder och potentiella kunder.

 2. Identifiering och märkning: Dekaler kan användas för att identifiera och märka olika objekt, inklusive utrustning, maskiner, rörledningar, kablar och verktyg. Genom att använda tydliga och lättlästa dekaler med identifieringsinformation som serienummer, instruktioner eller varningar kan du underlätta för personalen att hitta rätt objekt och använda dem korrekt.

 3. Säkerhetsinformation: Dekaler kan innehålla viktig säkerhetsinformation och varningar. De kan användas för att markera farliga områden, påminna om användning av skyddsutrustning eller ge instruktioner om säker användning av utrustning eller anläggningar. Detta hjälper till att skapa en trygg arbetsmiljö och minska risken för olyckor eller skador.

 4. Produktinformation och specifikationer: Dekaler kan användas för att visa produktinformation och specifikationer på produkter eller förpackningar. Detta är särskilt användbart inom kommersiellt bruk när du vill ge tydlig information om produktens egenskaper, användningsområden, tillverkningsdatum eller instruktioner för kunderna.

 5. Dekorativa ändamål: Dekaler kan också användas för att dekorera och försköna olika ytor och produkter. Genom att använda estetiskt tilltalande dekaler kan du skapa en visuell attraktion och förbättra varumärkesupplevelsen för kunderna.

 6. Hållbarhet och beständighet: Beroende på materialet och tryckmetoden kan dekaler vara hållbara och tåla utomhusförhållanden samt kemiska och fysiska påfrestningar. Det gör dem lämpliga för användning inom industri- och installationsmiljöer där det kan finnas krav på hållbarhet och beständighet.

Sammanfattningsvis erbjuder dekaler en rad fördelar inom industri, installation och kommersiellt bruk. De kan användas för varumärkesexponering, identifiering, säkerhetsinformation, produktinformation och dekorativa ändamål. Dekaler är också hållbara och kan tåla tuffa miljöer. Genom att använda dekaler kan du kommunicera information effektivt och förstärka ditt varumärke i olika sammanhang.

Redo att ta kontakt?

Rulla till toppen